Noticia

Back

27 noviembre, 2019-MASTER FUTBOL

PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA DE TECNIFICACIÓ RCD ESPANYOL DE BARCELONA «CALONGE – SANT ANTONI»

Aquest dilluns 25 de novembre va tenir lloc la presentació de l’Escola del RCD Espanyol de Barcelona CALONGE-SANT ANTONI

A l’acte van assistir els representants del RCD Espanyol de Barcelona, Eloy Perez (director d’acadèmies del RCDE) i David Llobet (director de l’acadèmia Dani Jarque de Barcelona), l’alcalde de l’Excm. Ajuntament, l’excm. Miquel Bell-lloc, regidors de l’ajuntament, així com el director de l’escola RCDE Calonge – Sant Antoni, el Sr. Mario Fernandez.

A l’acte es va explicar que l’escola començaria a funcionar a partir del 13 de gener, tots els dilluns de 18h00 a 20h00, en dos torns d’una hora cada torn.

A demés, s’han previst dues jornades de portes obertes per aquest nadal. Els dies 03 i 04 de gener, de 10h00 a 12h00, els participants que vulguin descobrir per si mateixos, la metodologia amb la que l’Escola formarà als joves de la comarca a partir del gener.

Més informació a www.masterfutbol.net.